Wilt u uw kind(eren) aanmelden voor onze school? Lees onderstaande informatie dan goed door.

Kennismaking- en oriƫntatiegesprek

Als u nieuwsgierig bent of de Theo Thijssenschool een goede school is voor uw zoon/dochter, nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. We vertellen u waar we voor staan en wat we te bieden hebben. Daarnaast leiden we u rond in onze school en ons gebouw. Het geeft u gelegenheid om vragen te stellen kennis te maken met het team en de sfeer te proeven op onze school.

Aanmelding

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind een passende onderwijsplek heeft. Na een verzoek tot aanmelding beoordelen wij of onze school die passende plek kan bieden. In het schoolondersteuningsplan (SOP) van onze school staat voor welke leerlingen we extra ondersteuning kunnen bieden.

Uw kind gaat voor het eerst naar school

Uw kind wisselt van school

Aanmeldingsprocedure

Wilt u meer lezen over het proces van aanmelden? Lees dan de aanmeldingsprocedure van Stichting Ultiem. Als u uw kind wilt aanmelden, download dan onderstaand aanmeldformulier. U kunt het digitaal invullen en naar school mailen of printen en handmatig invullen. U mag het ook samen met iemand op school invullen.